Paikalliskoordinaattorien haku syksyksi on auki

Tiimiläisiä ja työntekijät poseeraamassa kylttien ja megafonin kanssa.

Haemme vapaaehtoista paikalliskoordinaattoria Ouluun, Tampereelle, Joensuuhun ja Jyväskylään syksyksi 2021!

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto. Verkostossa nuoret oppivat vaikuttamaan globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta ja muuttavat maailmaa innostavilla, konkreettisilla ja ajankohtaisilla kampanjoilla. Changemaker nostaa vaikuttamistoiminnallaan esille globaalin etelän ja heikoimmassa asemassa olevien ihmisten näkökulmaa sekä Suomen roolia maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi. Kaikki toiminta on nuorten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa.

Etsimme paikalliskoordinaattoreita Ouluun, Tampereelle, Joensuuhun ja Jyväskylään syksyksi 2021 Changemakerin valtakunnallisuuden vahvistamiseksi. Paikalliskoordinaattorit luovat toimintaa paikkakunnille, joilla aktiivista Changemaker-toimintaa on vähän tai toiminta on hiljentynyt koronapandemian vuoksi. Paikalliskoordinaattori on vapaaehtoinen, jonka tehtävänä on järjestää omalla paikkakunnallaan toimintaa ja innostaa mukaan uusia vapaaehtoisia.

Paikalliskoordinaattorina saat arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta, vaikuttamistoiminnasta sekä tapahtumien järjestämisestä.

PAIKALLISKOORDINAATTORIN TEHTÄVIIN KUULUU:

  • Kolmen tapaamisen, teemaillan tai kampanjatempauksen järjestäminen syksyn aikana ja toiminnan mainostaminen
  • Kahden vaikuttamistoiminnan koulutuksen toteuttaminen yhdessä verkoston vapaaehtoisten kanssa
  • Changemakerin vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus osallistua verkoston muuhun toimintaan, kuten koulutusleireille, vaikuttamistoiminnan suunnitteluun ja Globalisti-lehden tekemiseen.

Paikalliskoordinaattorilta odotamme oma-aloitteisuutta, kykyä innostaa muita ja kiinnostusta kestävän kehityksen teemoihin. Tehtävässä voi toimia, vaikka Changemaker ei olisi entuudestaan tuttu – tukenasi ovat verkoston muut vapaaehtoiset ja työntekijät!

Paikalliskoordinaattorit tutustutetaan tehtävään 13.-15.8. järjestettävässä perehdytysviikonlopussa Espoossa. Viikonlopun aikana kuulet muun muassa Changemakerin vaikuttamis- ja paikallistoiminnasta sekä Kirkon Ulkomaanavun työstä.

Pestissä toimimisesta saa todistuksen ja siitä maksetaan palkkio, joka on 100 €/toimintakausi (tässä tapauksessa syksy 2021). Palkkionmaksun edellytyksenä on ennalta sovittujen tilaisuuksien järjestäminen. Kaksi vapaaehtoista voi myös yhdessä sopia jakavansa paikalliskoordinaattorin tehtävän sekä tehtävästä maksettavan palkkion. Lisäksi toimintaan liittyvät matkakulut yms. korvataan. Paikalliskoordinaattorina on mahdollista jatkaa keväällä 2022.

Paikalliskoordinaattoriksi valittavan toivotaan olevan Changemakerin jäsen tai liittyvän verkostoon. Jäsenyys on ilmaista kaikille 13-35-vuotiaille.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi koordinaattori Helmille (helmi.saksholm@kua.fi) ma 9.8. mennessä.

Kysy lisää:

Paikallistoiminnan vastaava Joanna Slama
joanna.slama@changemaker.fi

Changemaker-koordinaattori Helmi Saksholm
helmi.saksholm@kua.fi, 0504418820