Maailma kylässä -festivaalitunnelmia

Aurinkoinen sää helli festivaalikävijöitä koko kaksipäiväisen tapahtuman aikana. Tunnelma oli rento ja iloinen. Ihmisiä riitti tungokseen asti ja tänä vuonna festivaalien kävijäennätys meni rikki.

Changemaker esitteli toimintaansa omalla ständillään Mahdollisuuksien tori -teltassa. Asekauppa-banderolli kiinnitti ohikulkijoiden katseita hyvin. Ihmiset tulivat uteliaina kyselemään, millä asialla Changemaker on ja kirjoittivat mielellään nimensä vetoomukseen. Taiga-lavalla oli mahdollista pitää kolmen minuutin mittainen tietoisku omasta toiminnasta. Changemaker esitteli pääosin kampanjaansa molempina päivinä kahdesti. Etenkin iltapäivän tietoiskuissa kuuntelijoita kerääntyi paljon lavan eteen.

Festivaalien aikana vetoomukseen kerättiin yhteensä huimat 519 nimeä. Changemaker tavoitti paljon ihmisiä, joille Changemakerin toiminta ei ollut entuudestaan tuttu. Globalisti-lehti kiinnosti materiaaleista eniten, ja se sai positiivista palautetta. Ständillä tunnelma oli rento ja vapaaehtoiset tekivät todella hienoa työtä.

Tästä on hyvä jatkaa kesäkiertuetta!

Katso lisää kuvia Maailma kylässä -festareilta.