Jäsenkokous Kajaanissa 13.10. – esityslista ja liitteet

Changemakerin ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenkokous, jossa kaikilla verkoston jäsenillä on äänioikeus. Syksyn jäsenkokous pidetään lauantaina 13.10.2018 klo 15.30 Joutenlammen leirikeskuksessa Kajaanissa osoitteessa Joutenlammentie 294, 87930 Salmijärvi. Kokous järjestetään Changemaker-viikonlopun yhteydessä.

Jäsenkokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja valitaan Changemakerin tiimi sekä Globalisti-lehden päätoimittaja ja toimitussihteeri vuodelle 2019. Kokoukseen ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan ja päättämään kaikki verkoston uudet ja vanhat jäsenet!

KOKOUKSEN ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus ja kokouskäytännöt
2. Puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastajien valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Verkoston ajankohtaiset kuulumiset
5. Keskustelu kansainvälisestä yhteistyöstä
6. Keskustelu jäsenrekisteriuudistuksen etenemisestä
7. Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden tiimiläisten valinta vuodelle 2019
8. Globalistin päätoimittajan ja toimitussihteerin valinta vuodelle 2019
9. Toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2019 (liite 1, avautuu uuteen ikkunaan)
10. Muut esille tulevat asiat
11. Ilmoitusasiat
12. Kokouksen päättäminen

Jäsenet voivat ehdottaa jäsenkokouksessa käsiteltäviä asioita sähköpostitse puheenjohtaja Jaro Karkiselle osoitteeseen puheenjohtaja@changemaker.fi.

Changemaker korvaa kaikille jäsenkokoukseen osallistuville jäsenilleen matkakulut kokonaisuudessaan juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti.

Changemaker-viikonloppuun osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen. Jos osallistut vain jäsenkokoukseen, ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 10.10. sähköpostitse puheenjohtajalle, jotta tiedämme odottaa sinua paikalle ja varata kahvi- ja teetarjoilun.