Hae Changemakerille harjoittelijaksi!

Kiinnostavatko kehityskysymykset ja vaikuttamistoiminta? Haluatko työkokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoimisesta? Hae Changemaker-harjoittelijaksi!

Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Changemaker-viikonloppu sekä koordinoida Opas toimintaan–materiaalin uuden painoksen tuottaminen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu lisäksi sosiaalisen median viestintä yhdessä verkoston vapaaehtoisten kanssa sekä avustaminen muissa verkoston viestinnän tehtävissä ja tapahtumajärjestelyissä.

Etsimme harjoittelijaa, joka on oma-aloitteinen ja kykenee saattamaan aloitetut työt loppuun. Projektihallinnan taidot sekä kirjallisen materiaalin sujuva tuottaminen ovat edellytys tehtävän hoitamiselle. Kehityspolitiikan tuntemus katsotaan eduksi, samoin aiempi kokemus koulutusten tai työpajojen järjestämisestä. Arvostamme myös Changemaker-verkoston tuntemusta ja aiempaa kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta sekä muusta järjestötoiminnasta.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 13.1. Lisätietoja tehtävästä antaa to 10.1. klo 10-12 ja 14-16 Changemaker-koordinaattori Katariina Väisänen, 050 441 8820. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löydät täältä (Huom! Linkki on väliaiakaisesti pois käytöstä. Korjaamme vian mahdollisimman pian.)