Kalakampanjointia ja gospelia

Kampanjavetoomuksen maalaamista Maailma kylässä -festivaalilla 2016

Marraskuussa Changemaker osallistuu kolmeen nuorten tapahtumaan, joihin tarvitsemme iloisen joukon vapaaehtoisia. Tapahtumissa esittelemme toimintaamme, innostamme mukaan uusia maailmanmuuttajia sekä kerromme Kadonneet eväät -kampanjastamme ja keräämme kaloja kampanjavetoomukseen.

Tulevat tapahtumat

Oulugospel 5.11.
Changemaker on jälleen mukana Oulugospelissa, joka kokoaa yhteen nuoria etenkin pohjoisemmasta Suomesta. Verkostollamme on tapahtumassa oma esittelypiste Pohjankartanon koululla lauantaina 5.11. klo 12-21.

Höstdagarna Toijalassa 5.11.
Sujuuko ruotsi? Tule mukaan Höstdagarna-tapahtumaan kertomaan Changemakerin toiminnasta Suomen suurimpaan ruotsinkieliseen kirkolliseen nuorten tapahtuman. Tapahtuma järjestetään Toijalassa, joka on kätevästi radan varrella Tampereen kupeessa. Changemaker on mukana lauantaina 5.11. klo 11:30-19.

Maata näkyvissä -festarit Turussa 18.-20.11.
Jo 32. kerran järjestettävät Maata Näkyvissä -festarit kokoavat Turkuun jopa 25 000 nuorta eri puolilta Suomea. Changemaker on mukana tapahtumassa sen koko ajan. Meidät voi löytää Messukeskuksen A-hallista. Vapaaehtoisia päivystäjiä toivotaan mukaan perjantaille klo 16-21, lauantaille klo 9-19:30 ja sunnuntaille klo 9-12:30.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia tapahtumavastaava Jaana Rissaselle (jaana.rissanen@changemaker.fi), ja kerro, mihin tapahtumaan haluaisit tulla ja kuinka pitkäksi aikaa.
Aikaisempaa tietoa tai osaamista ei tarvita, vaan myös ihan uutena voi tulla mukaan, sillä kukin vapaaehtoinen perehdytetään pisteellä tehtäviin juttuihin. Jos haluat lukea kampanjasta lisää, klikkaa tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin matkaohjeensa mukaisesti. Yli 3 tuntia/päivä päivystäville tarjotaan myös lounas. Monipäiväisissä tapahtumissa Changemaker järjestää ja korvaa tarvittaessa myös majoituksen, mikäli vapaaehtoinen avustaa Changemakerin pisteellä kahtena tai useampana peräkkäisenä päivänä.

Lisäksi päivystämisestä ansaitsee Changemakerin palkitsemisjärjestelmään pisteitä, joilla voi lunastaa itsellensä esimerkiksi Changemakerin logolla varustetun t-paidan tai hupparin!