Jäsenkokous ja koulutusviikonloppu Rautavaaralla 8.-10.4.

Yksi kevään huippuhetkistä, Changemakerin koulutusviikonloppu, lähestyy jälleen. Viikonloppu järjestetään tällä kertaa 8.-10.4.2011 Rautavaaralla Metsäkartanon leirikeskuksessa, joka on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan sekä vihreään energiaan. Luvassa on koulutusta teemoistamme, luovuuden valloilleen päästämistä, tulevien kampanjatapahtumien suunnittelua, uusia ja vanhoja kavereita sekä paljon, paljon muuta!

Viikonlopun yhteydessä, lauantaina 9.4. järjestetään myös Changemakerin puolivuosittainen jäsenkokous. Jäsenkokous alkaa noin klo 14.00 ja siinä käsitellään mm. Changemakerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyösopimuksen päivittämistä, teemaryhmien päivittämiä materiaaleja pysyvistä teemoistamme ja vuoden 2010 toimintakertomusta.

Koulutusviikonlopun hinta on 20 euroa, paits ensikertalaisille, jotka pääsevät ilmaiseksi! Jäsenkokoukseen osallistuville Changemaker korvaa julkisilla tehdyt matkat kokonaisuudessaan, muille omavastuuosuus matkoista on 20 euroa.

Leirikeskukseen on yhteinen bussikuljetus Kuopion rautatieasemalta perjantaina klo 19 ja paluukuljetus takaisin Kuopioon sunnuntaina klo 14. Kauampaakin tulevat ehtivät siis hyvin junille.

Ilmoittautdu jäsenkokousta ja koulutusviikonloppua varten Hannelelle ( hannele_tulkki@hotmail.com) viimeistään 29.3.

Nähdään Rautavaaralla!