Tule mukaan teemaryhmätapahtumaan 6.-7.10. Jyväskylään!

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna vietetään myös Changemakerin teemaryhmätapahtumaa. Tapahtuma pidetään Mutasen leirikeskuksessa Korpilahdella, Jyväskylän tuntumassa. Tapahtuma alkaa jäsenkokouksen jälkeen lauantaina 6.10. klo 15.30, jolloin Jyväskylän keskustasta lähtee yhteiskuljetus leirikeskukseen. Paluu Jyväskylään rautatieasemalle on sunnuntaina 7.10. klo 16.30 mennessä.

Teemaryhmät (rauha, velka ja ympäristö) ovat Changemakerin vaikuttamistoiminnan kulmakivet. Ryhmät seuraavat aihettaan ja suunnittelevat uusia kampanjoita valtakunnallisesti ja paikallisryhmissä toteutettavaksi.

Teemaryhmätapahtuman tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa Changemakerin vaikuttamistyötä sekä tarjota työkaluja kampanjasuunnitteluun ja kampanjoiden toteuttamiseen. Tapahtuma sopii siksi erinomaisesti niin teemaryhmissä kuin paikallisryhmissä vaikuttamisesta kiinnostuneille. Olitpa siis uusi tai vanha maailmanmuuttaja, kampanjakonkari tai vasta vaikuttamistoimintaa aloitteleva, tervetuloa mukaan!

Teemaryhmätapahtuma on kaikille osallistujille maksuton. Matkakuluissa on 20 euron omavastuuosuus, jonka ylittävän osan verkosto korvaa. Jäsenkokoukseen osallistuville matkakulut korvataan kokonaisuudessaan.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu teemaryhmätapahtumaan lähettämällä viestiä Sinille ( sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi) perjantaihin 21.9. klo 12 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi, syntymäaika, yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, osoite) sekä mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat.

Tapaamisiin Jyväskylässä!