Sinustako osallistuja Norjan Changemakerin kesäleirille?

Norjan Changemaker kutsuu suomalaisia mukaan kesäkuussa järjestettävään SommerSNU-tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt tukea kahden jäsenensä osallistumista tapahtumaan. Olisitko sinä toinen heistä?

Suomen Changemaker tukee kahden osallistujan matkoja 250 eurolla per henkilö. Norjan Changemaker kustantaa valittujen osallistujien majoitus- ja ruokakulut SommerSNU:n aikana.

SommerSNU järjestetään 22.–27.6.2014 Kristiansandissa, eteläisessä Norjassa. Kyseessä on Norjan Changemakerin vuoden suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 100 nuorta maailmanmuuttajaa. Ohjelmassa on monipuolista koulutusta, luovia työpajoja, hauskanpitoa, uusia ideoita ja uusia kavereita. Tapahtumassa käynnistetään Norjan Changemakerin uusi asevientiin keskittyvä kampanja.

Suomen Changemakerin edustajien tulee vierailun aikana osallistua aktiivisesti SommerSNUssa järjestettäviin koulutuksiin ja perehtyä erityisesti joko rauha-, velka- tai ympäristöteemaan. Matkan jälkeen edustajien tulee jakaa oppimiaan asioita verkostolle sopimuksen mukaan joko teemaryhmissämme tai Changemaker-viikonlopussa.

Edustajien on osattava sujuvasti englantia. He kirjoittavat matkasta raportin. Heidän odotetaan myös osallistuvan sekä ennen matkaa että matkan jälkeen tiimin kokoukseen, jossa saa perehdytystä sekä voi kertoa matkan kuulumisia.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään torstaina 5.6. Kerro hakemuksessasi kuka olet, kuinka olet Changemakerissa toiminut ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Changemakerin tiimi valitsee osallistujat kokouksessaan 7.6.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.