Avoin kokous eri maiden Changemaker-verkostojen yhteistyöstä kiinnostuneille

Kokouksen aika ja paikka: 5.6. klo 14
Kirkon Ulkomaanavun toimisto, 4. krs.
Luotsikatu 1 A, 00160 Helsinki

Kokouksen keskustelusisällöt:

Tietoa eri maiden kansallisten Changemaker-verkostojen tekemästä yhteistyöstä

Tarkoitus on keskustella ja jakaa tietoa Changemaker-verkostojen tekemästä yhteistyöstä.
Pieni etukäteisinfo: Changemaker toimii seitsemässä maassa, Suomen lisäksi Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Unkarissa, Pakistanissa ja Keniassa. Vuosittain järjestetään kansainvälinen kokous, jonka isäntämaa vaihtuu vuosittain. Yhteistyötä on perinteisesti tehty keskustelemalla sisällöllisistä ja rakenteellisista seikoista sekä vierailemalla sisarjärjestöjen tapahtumissa.

Changemaker-yhteistyön organisoiminen Suomen Changemakerissä

Kuinka varmistetaan, ettei tieto ja kokemus yhteistyöstä muiden maiden Changemaker-verkostojen kanssa katoa vapaaehtoisen yhteyshenkilön vaihtuessa? Kuinka tietoa muiden maiden verkostoista voidaan lisätä jäsenistön keskuudessa? Kuka kääntäisi kampanjamateriaalia englanniksi sisarjärjestöjen nähtäväksi ja yllyttäisi sisarjärjestöjä oman kampanjamme tukitempaukseen? Yksi vastaus näihin kysymyksiin voisi olla kansainvälisen työryhmän perustaminen.

Vapaaehtoistehtävä: Suomen yhteyshenkilö

Suomen Changemakerillä (kuten muidenkin maiden verkostoilla) on kaksi edustuspaikkaa keskusteluryhmässä nimeltä International Cooperation Team. Nykyisellään Suomen edustajat ovat Tytti Matsinen ja Pertti Keinänen. Pertin on nyt vetäydyttävä tehtävästä, koska hän ei enää ole Changamekerin vapaaehtoinen vaan työntekijä. Tarvitsemme siis uuden edustajan Pertin tilalle.

Vapaaehtoistehtävä tai mahdollisen kansainvälisen työryhmän jäsenyys ei tuota etusijaa valittaessa edustajia kansainvälisiin tapahtumiin, vaan edustuspaikkoja tarjotaan koko jäsenistölle ja hakemukset käsitellään Changemakerin Tiimissä.

Ilmoitathan tulostasi avoimeen kokoukseen maanantaihin 3. kesäkuuta mennessä Tytti Matsiselle osoitteeseen tytti.matsinen@changemaker.fi. Mahdolliset matkakulut kokoontumiseen korvataan juna- tai bussilippuja vastaa. Kokoukseen voi osallistua myös Skype-yhteydellä.

Tervetuloa! Terveisin Tytti ja Pertti