Kampanjoinnilla Changemaker-tuotteita

Changemaker-tuotteet: kangasmerkki, avainlenkki ja muistikirja

Tiesitkö, että Changemakerin vapaaehtoisena saa paitsi uusia ystäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa maailmanmenoon, myös pisteitä, joilla voi hankkia omaksi erilaisia Changemaker-tuotteita?

Verkostossammme muutaman vuoden käytössä ollutta palkitsemisjärjestelmää on vastikään uudistettu niin, että tuotteita voi jatkossa saada entistä nopeammin ja helpommin: Pisteitä kerryttävät jäsenrekrytointi, verkoston esittely erilaisissa tapahtumissa, koulu- ja seurakuntavierailut sekä paikallisesti toteutetut kampanjatapahtumat, joista kaikista saa 3-5 pistettä.

Keäryillä pisteillä vapaaehtoiset voivat lunastaa itselleen erilaisia Changemaker-tuotteita, kuten kangasmerkin, muistikirjan, t-paidan tai hupparin. Etenkin paitojen osalta pisterajoja on uudessa järjestelmässä laskettu, jotta yhä useampi voisi saada sellaisen omaksi jo pian toimintaan mukaan tulemisen jälkeen. Jatkossa t-paidan saa 15 ja hupparin 25 pisteellä. Pienimpiä tuotteita saa puolestaan 1-5 pisteellä. Lisäksi erittäin aktiivisille on jatkossa luvassa 100 pisteen yllätyspalkinto! Mikä tuo yllätyspalkinto voisi olla, siihen voit vaikuttaa lähettämällä oman ehdotuksesi jäsenvastaava Hanna Ylikankaalle (hanna.ylikangas@changemaker.fi).

Tutustu tarkemmin uuteen palkitsemisjärjestelmään täällä. Vuoden 2017 alusta kertynyttä pistesaldoasi voit kysellä Changemakerin toimistolta (toimisto@changemaker.fi).