Kesäkiertue starttaa! – Tule vapaaehtoiseksi Changemakerin kesätapahtumiin

Changemaker-toiminnan esittelyäkesäkiertueella 2013

Changemakerin jokavuotinen kesäkiertue käynnistyy tänä vuonna 10.5. Joensuun Mahdollisuuksien torilta. Kesäkiertueen aikana Changemakerin toimintaa ja vuoden pääkampanjaa esitellään kymmenissä tapahtumissa ympäri Suomea. Tule muuttamaan maailmaa kanssamme!

Kesäkiertueen tapahtumiin kaivataan vapaaehtoisia kertomaan tapahtumakävijöille Changemakerin toiminnasta ja verkoston tarjoamista vaikutusmahdollisuuksista. Tapahtumissa kerätään allekirjoituksia postikortteihin, joissa haastamme kolme suomalaista suuryritystä julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Keräämme haastekortteja kampanjakauden aikana Koneelle, Stora Ensolle ja UPM-Kymmenelle. Kannustamme yrityksiä olemaan suomalaisia edelläkävijöitä vastuullisessa yritystoiminnassa.

Kesäkiertue suuntaa muun muassa näihin tapahtumiin:

  • 10.5.2014 klo 10–15 Mahdollisuuksien tori, Joensuu
  • 17.5.2014 klo 10–15 Mahdollisuuksien tori, Vantaa
  • 24–25.5. Maailma kylässä -festivaali, Helsinki
    • la klo 11–20
    • su klo 11–18
  • 29.5. Mahdollisuuksien tori, Tampere (aikataulu varmistuu myöhemmin)
  • 14.6. Ilofestival, Tuusula (aikataulu varmistuu myöhemmin)
  • 4.–6.7. Herättäjäjuhlat, Lapua (aikataulu varmistuu myöhemmin)

Kesäkiertuetapahtumissa päivystäminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kampanjoinnista, vaan saat paikan päällä perehdytyksen. Mukaan tapahtumiin saa tulla tunniksi, pariksi tai useammaksi! Kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker tarjoaa lounaan tai pullakahvit tapahtuma-alueella. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut tapahtumiin bussi- tai junalippuja vastaan. Esittelypisteellä päivystämisen ohella kerkeää hyvin nauttia myös tapahtuman ohjelmatarjonnasta ja tunnelmasta.

Merkitse siis kalenteriisi jo tiedossa olevat päivät ja ilmoittaudu mukaan kesäkiertueelle Evalle: eva.hamalainen@kirkonulkomaanapu.fi. Kerrothan ilmoittautumisesi yhteydessä tapahtuman ja  kellonajan, jolloin haluat päivystää Changemakerin esittelypisteellä.

Kesäkiertueen tapahtumalista ja aikataulut täydentyvät vielä kesäkauden aikana. Jos Sinulla on tiedossa kesätapahtuma, jossa Changemaker voisi olla esillä, vinkkaa siitä toimistolle: toimisto@changemaker.fi.