Helmi Saksholm jatkaa Changemaker-koordinaattorina

Changemakerille haettiin loppuvuodesta 2021 Changemaker-koordinaattoria Sini Tyvin siirryttyä KUA:n sisällä muihin tehtäviin. Haku toteutettiin sisäisellä haulla ja valituksi tuli Changemaker-koordinaattorin sijaisena syksystä 2020 toiminut Helmi Saksholm.

Moi!Koordinaattori Helmi hymyilee ja katsoo vasemmalle, käsissään iso maapallo.

Olen Helmi Saksholm, monelle teistä jo tuttu Changemaker-koordinaattorina viimeisen puolentoista vuoden ajalta ja 2019 syksyn Changemaker-harjoittelijana. Olen todella iloinen, että pääsen jatkamaan töitä Changemakerissa upeiden vapaaehtoisten kanssa!

Koulutukseltani olen teologian ja uskonnontutkimuksen maisteri Helsingin yliopistosta. Opiskeluissani syvennyin myös yhteiskunnalliseen muutokseen ja antropologiaan. Changemaker-koordinaattorina vastuisiini kuuluvat etenkin hallinto ja talous, globaalikasvatus sekä seurakuntayhteydet.

Changemakerissa hienointa on mielestäni osallistumisen matala kynnys, vapaaehtoisten osallisuus ja päätösvalta sekä aidot vaikuttamisen mahdollisuudet. Minulle Changemaker on turvallinen paikka oppia uutta ja tarkastella maailmaa kriittisten linssien läpi. Uskon, että tavoitamme tulevaisuudessa vielä useampia vaikuttamisesta ja maailman muuttamisesta kiinnostuneita nuoria!

Vapaa-ajalla harrastan luonnossa liikkumista koiran kanssa, käsitöitä, miniatyyrimaalaamista sekä rooli-, lauta-, ja videopelejä. Luonnossa ja fantasiamaailmoissa ajatukset lepäävät ja mielikuvitus pääsee valloilleen.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos haluat jutella tai sinulle tulee jotain kysyttävää!
Saat minut parhaiten kiinni whatsappilla tai sähköpostilla.

helmi.saksholm@kua.fi
050 441 8820