Kesäkiertue Faces Festivalille – Tule mukaan!

Elokuun alussa kesäkiertue lähtee Faces Festivaalille, joka järjestetään 2.-4.8. Raaseporin Gumnäsissä. Uudistuneen ilmeen saanut tapahtuma tarjoaa maistiaisia maailmalta ja kotimaasta. Yhteensä erilaisia ohjelmanumeroita ja kokoonpanoja on luvassa kolmekymmentä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös katusoiton SM-kilpailut. Changemaker on tapahtumassa omalla teltalla koko viikonlopun. Teltalla esitellään Changemakerin toimintaa, rekrytoidaan jäseniä ja kerätään nimiä Kaapparit kuriin! -vetoomukseen.

Changemakerin teltalla päivystetään:.
– pe 2.8. klo 17–21
– la 3.8. klo 12–21
– su 4.8. klo 12–18

Tapahtumaan on tarjolla kaksi viikonloppupassia ja kaksi lauantaipassia. Toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi! Viikonloppupassiin kuuluu yhdessä teltan kasaaminen perjantaina ja purkaminen sunnuntaina, telttamajoitus sekä päivystämistä Changemaker-teltalla noin 3 tuntia/päivä. Lauantaipassi edellyttää 3-4 tunnin päivystämistä lauantaipäivän aikana.

Päivystämisen ohella kerkeää hyvin nauttia ohjelmatarjonnasta ja festaritunnelmasta. Päivystysvuorot jaetaan tasapuolisesti toiveiden mukaan. Changemaker korvaa päivystäjien matkakulut juna-/bussilippuja vastaan. Koko viikonlopuksi tulevat voivat hypätä toimistolta lähtevän keikkabussinkin kyytiin (lähtö perjantaina aamupäivällä, paluu sunnuntaina illalla). Päivystäjäjoukot kootaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toimi siis nopeasti! Ilmoittautumiset sähköpostitse: eva.hamalainen@kirkonulkomaanapu.fi. Ilmoita viestissäsi, haluatko mukaan koko viikonlopuksi vai vain lauantaipäivälle.