Changemaker-leirille Islantiin!

DSC 1483 stIslannin Changemaker kutsuu suomalaisia mukaan maaliskuiseen koulutustapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää osallistujiksi 1-2 jäsentään. Olisitko sinä toinen heistä?

Islannin Changemakerin koulutusviikonloppu Fjaðrafok järjestetään 22.-24.3. parin tunnin bussimatkan päässä Reykjavikista. Luvassa on koulutusta, hauskanpitoa, kampanjointia, uusia ideoita ja uusia kavereita! Tarkoituksena on tutustua Islannin Changemakerin toimintaan sekä kertoa Suomen Changemakerin toiminnasta ja kampanjateemoistamme.

Suomen Changemaker kustantaa matkat Islantiin ja islantilaiset tapahtumaan osallistumisen sekä bussikuljetuksen leirikeskukseen.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi perjantaihin 15.2. klo 12 mennessä. Kerro hakemuksessasi kuka olet, kuinka olet Changemakerissä toiminut ja miksi haluat lähteä matkalle. Changemakerin tiimi valitsee matkalle osallistuvat ja heille ilmoitetaan valinnasta seuraavan viikon aikana.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä. Osallistujien on osattava sujuvasti englantia. Osallistujat kirjoittavat matkasta raportin. Heidän odotetaan myös osallistuvan sekä ennen matkaa että matkan jälkeen tiimin kokoukseen, jossa saavat perehdytystä sekä voivat kertoa matkan kuulumisia.