Hae Changemakerin paikalliskoordinaattoriksi!

Tiimiläisiä ja työntekijät poseeraamassa kylttien ja megafonin kanssa.

Haemme vapaaehtoisia paikalliskoordinaattoreita Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään ja Joensuuhun kevääksi 2022!

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto. Verkostossa nuoret oppivat vaikuttamaan globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta ja muuttavat maailmaa innostavilla, konkreettisilla ja ajankohtaisilla kampanjoilla. Changemaker nostaa vaikuttamistoiminnallaan esille globaalin etelän ja heikoimmassa asemassa olevien ihmisten näkökulmaa sekä Suomen roolia maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi. Kaikki toiminta on nuorten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa.

Etsimme paikalliskoordinaattoreita Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään ja Joensuuhun kevääksi 2022. Paikalliskoordinaattori on vapaaehtoinen, jonka tehtävänä on järjestää omalla paikkakunnallaan Changemaker-toimintaa ja innostaa mukaan uusia vapaaehtoisia.

 

PAIKALLISKOORDINAATTORIN TEHTÄVIIN VOI KUULUA ESIMERKIKSI:

  • Kampanjatempausten, tapaamisten tai teemailtojen järjestäminen sekä toiminnan mainostaminen
  • Paikallisten yhteistyötahojen kontaktoiminen ja vierailujen tekeminen
  • Vaikuttamistoiminnan koulutuksen toteuttaminen yhdessä Changemakerin tiimin ja toimiston kanssa

 

Tehtävät ovat joustavia ja muokattavissa paikalliskoordinaattorin oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Changemakerin vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus osallistua verkoston muuhun toimintaan, kuten koulutusleireille, vaikuttamistoiminnan suunnitteluun ja Globalisti-lehden tekemiseen.

Paikalliskoordinaattorilta odotamme oma-aloitteisuutta, kykyä innostaa muita ja kiinnostusta kestävän kehityksen teemoihin. Tehtävässä voi toimia, vaikka Changemaker ei olisi entuudestaan tuttu – tukenasi ovat verkoston muut vapaaehtoiset ja työntekijät!

Paikalliskoordinaattorit perehdytetään tehtäviinsä strategiaviikonlopussa 21.-22.1.2022. Laitathan viikonlopun jo nyt kalenteriin. Päivän aikana kuulet muun muassa Changemakerin vaikuttamis- ja paikallistoiminnasta sekä Kirkon Ulkomaanavun työstä.

Toimintaan liittyvät matkakulut ynnä muut korvataan. Paikalliskoordinaattorina on mahdollista jatkaa syksyllä 2022.

Paikalliskoordinaattoriksi valittavan toivotaan olevan Changemakerin jäsen tai liittyvän verkostoon. Jäsenyys on ilmaista kaikille 13-35-vuotiaille.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Helmille (helmi.saksholm@kua.fi) 12.1.2022 mennessä.

Kysy lisää:

Changemaker-koordinaattori Helmi Saksholm
helmi.saksholm@kua.fi, 0504418820