Etsimme kahta edustajaa Changemakerin kansainväliseen kokoukseen Islantiin

Changemaker International -kokous 4.-7.9.2012

Changemakerin kansainvälinen kokous pidetään tänä vuonna Islannissa. Suomen Changemaker lähettää kokoukseen kaksi edustajaa. Välittömästi kansainvälisen kokouksen jälkeen järjestetään myös Islannin Changemaker-viikonloppu, ja koko tapahtuman ajankohta on 1.-7.7.2014. Alla olevasta PDF-dokumentista löytyy tapahtuman alustava ohjelma. Tapahtumapaikkana on Akureyri. Changemaker maksaa edustajien lentoliput.

Edustajien tulee ennen vierailua osallistua tiimin kokoukseen ja perehdytykseen. Matkan aikana edustajilta edellytetään aktiivista osallistumista kansainväliseen kokoukseen ja Suomen Changemakerissa tärkeiksi nähtyjen asioiden edistämistä. Matkan jälkeen edustajien tulee jakaa oppimiaan asioita verkostolle raportin muodossa, tiimin kokouksessa ja sopimuksen mukaan myös Changemakerin tapahtumissa ja viestinnässä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään 22.4.2014. Kerro hakemuksessasi kuka olet, kuinka olet Changemakerissa toiminut ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Edustajien on osattava sujuvasti englantia. Changemakerin tiimi valitsee edustajat kokouksessaan 23.4.2014.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.

Kansainvälisen kokouksen ja Islannin Changemaker-viikonlopun alustava ohjelma (pdf) (linkki avautuu uuteen ikkunaan).