Starttaa vuosi Changemakerin koulutuksilla

Changemakerin vuosi alkaa koulutusten merkeissä. Monipuolisista koulutuksista löytyy vaihtoehtoja niin kampanjoinnista kuin podcastin tekemisestäkin kiinnostuneille.

Koulutukset ovat loistava tapa lähteä mukaan työryhmiin, toiminnan suunnittelemiseen tai vahvistaa muuten omaa osaamista vaikuttamisesta ja globaaleista kysymyksistä. Kaikki koulutukset järjestetään koronatilanteen vuoksi toistaiseksi etänä, eli osallistua voi ympäri Suomea. Tule mukaan!

 

La 23.1. klo 10-13 Kampanjakoulutus
Koulutuksessa tutustutaan asiantuntijoiden johdolla vapaaseen internetiin ja verkkohäirintään, jotka ovat Changemakerin ensi vuoden kampanjan teemoja.

La 30.1. klo 12-15 Podcast-koulutus
Koulutuksessa opitaan, miten podcastin aloittaminen tapahtuu. Koulutuksen käytyäsi voit tulla mukaan Globalisti-podcastin työryhmään suunnittelemaan ja toteuttamaan podcastia globaaleista kysymyksistä.

La 6.2. klo 10-13 Kouluttajakoulutus
Koulutuksessa opitaan hyviä kouluttajan taitoja sekä keinoja innostaa kuulijoita mukaan vaikuttamaan globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta. Koulutuksen käytyäsi voit esitellä Changamakeria koulu- ja seurakuntavierailuilla sekä vetää A-koulutuksia.

La 13.2. klo 10-13 Globalistin lehtityökoulutus
Koulutuksessa tutustutaan lehtityön perusteisiin. Koulutuksen käytyäsi voit tulla mukaan Globalisti-lehden toimituskuntaan suunnittelemaan ja toteuttamaan lehteä.

23.2. & 25.2. klo 17-19 Vaikuttamistoiminnan A-koulutus
Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutussarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan vaikuttamisen perusteisiin. Koulutukset ovat loistava tapa lähteä mukaan Changemakerin toimintaan!

24.2. klo 17-19 Påverkingsskolning på svenska
Under skolningen lär du dig olika sätt att påverka och hur det lönar sig att planera en kampanj.

 

Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät verkoston nettisivuilta tapahtumakalenterista (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kaikki koulutukset ovat avoimia ja ilmaisia 13-35 –vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.