Kaapparit kuriin! -kampanjavetoomukseen yli 3500 nimeä

Changemaker Maailma kylässä -festareilla toukokuussa 2013

Changemakerin tämänvuotinen Kaapparit kuriin! -kampanja on päättynyt. Viimeinen kampanjatapahtuma järjestettiin 16.11. ja joulukuun puolella sulkeutui myös nettivetoomus kampanjan päättymisen merkiksi.

Kampanjan aikana toteutettiin paitsi hauskoja, mieleenpainuvia ja kiinnostusta herättäneitä tempauksia sekä tehtiin tunnetuksi maakaappausta ja sen ongellisuutta, kerättiin myös huima määrä kampanjavetoomuksia. Huhti-joulukuun aikana vetoomukseen kerättiin yhteensä peräti 3528 nimeä, mikä on enemmän kuin etukäteen uskallettiin edes toivoa.

Vetoomukset on tarkoitus luovuttaa valtion omistajaohjauksesta vastaavalle ministerille, joka syksyllä tapahtumaan vaihdoksen myötä on nyt kehitysministeri Pekka Haavisto. Koska audienssi kiireisen ministerin kanssa ei juuri ennen joulua järjestynyt, luovutetaan vetoomukset heti tammikuussa.

Changemaker kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita: teitä, jotka olitte mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa, sekä teitä, jotka allekirjoituksellanne olette olleet tukemassa tärkeää asiaa!

Ensi vuonna kampanjoidaan taas uudella teemalla veroparatiisien lakkauttamiseksi. Tulethan taas mukaan – työ globaalin oikeudenmukaisuuden eteen jatkukoon!

PS. Kampanjavuoden tapahtumista ja kuulumisista voit lukea tarkemmin kampanjavastaava-Elinan blogista.