Teemaryhmien toiminta käynnistyi Jyväskylässä

Changemakerin pysyvien teemojen kampanjaryhmät aloittivat toimintansa 2.-3.10. Jyväskylässä. Teemaryhmien on pysyvien teemojen mukaan kolme: rauharyhmä, velkaryhmä ja ympäristöryhmä. Changemaker-aktiivit kokoontuivat yhteen kouluttautumaan uusista, pysyvistä teemoista ja pohtimaan kampanjatoiminnan tulevaisuutta. Ennen teemaryhmien tapaamista pidettiin verkoston jäsenkokous.

Viikonlopun tunnelma oli aktiivinen ja innostunut. Kaikki kolme ryhmää saivat kiinnostusta osakseen. Ensimmäisenä teemoista kampanjavuorossa on velka, joka on vuoden 2011 valtakunnallisen pääkampanjan aihe. Velkaryhmä onkin työskennellyt aktiivisesti kuluvana vuonna, ja Jyväskylän kokouksessa saatiin työstää jo pitkälle edennyttä kampanjaa. Myös rauha- ja ympäristöryhmät loivat toimintasuunnitelmia, ideoivat kampanjateemoja ja sopivat tulevista tapaamisista.

Kaikki uudet teemaryhmät toivottavat lämpimästi tervetulleeksi lisäväkeä toimintaan. Juuri sinä voit olla muuttamassa maailmaa teemaryhmissä. Ohjeet ryhmien sähköpostilistoille liittymisestä löydät täältä. Näillä listoilla pysyt parhaiten mukana teemaryhmien ajankohtaisuuksissa.

Tule rohkeasti mukaan teemaryhmiin!