Tule mukaan paikallisryhmäpäivään

Paikallisryhmäpäivässä suunnitellaan kouluvierailuja pienryhmissä.

Kiinnostaako paikallisryhmätoiminta? Kaipaatko ideoita, millaista toimintaa ryhmässä voi järjestää? Haluaisitko perustaa uuden ryhmän?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tervetuloa Changemakerin paikallisryhmäpäivään 31.1.2015 Jyväskylään! Paikallisryhmäpäivä kokoaa yhteen vapaaehtoisia, jotka toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan oman paikkakuntansa Changemaker-ryhmässä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat aktiivit kuin uudet Changemakerista kiinnostuneet.

Päivän aikana on luvassa yhteistä ideointia ja toiminnan suunnittelua, vinkkejä teema- ja koulutusiltojen järjestämiseen, kouluttautumista, hyvää ruokaa sekä mukavaa maailmanmuuttajaseuraa. Lisäksi virkistäydytään yllätysohjelman parissa. Kannattaa siis ehdottomasti tulla mukaan!

Paikallisryhmäpäivä järjestetään Jyväskylän Vanhassa pappilassa (Vapaudenkatu 26, muutaman minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta). Ohjelma alkaa klo 11 yhteisellä aamukahvilla ja tutustumisella. Pappilassa ohjelma jatkuu klo 16 asti, minkä jälkeen on yhteinen virkistäytyminen klo 16-18.

Paikallisryhmäpäivään osallistuminen on maksutonta. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan sekä järjestää tarvittaessa myös majoituksen, mikäli osallistuaksesi koko ohjelmaan joudut saapumaan edellisenä tai lähtemään seuraavana päivänä.

Varaa paikkasi paikallisryhmäpäivässä – ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 25.1. nettilomakkeella (aukeaa uuteen ikkunaan).