Anna palautetta kampanjatoiminnasta

Veroparatiisimatkat

Changemakerin kampanjavuoden puoliväli on käsillä. Vuonna 2014 Changemaker on kampanjoinut yhdessä usean järjestön kanssa veroparatiisitalouden ja suuryritysten verovälttelyn kitkemiseksi.

Osana yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa Changemaker lanseerasi postikorttikampanjan, jossa haastamme kolme suomalaista suuryritystä julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Postikorttikampanja on näkynyt Changemaker-viikonlopun yhteydessä järjestetyssä kampanjatempauksessa Oulussa, paikallisryhmien tapahtumissa ja tempauksissa sekä kesäkiertueella ympäri Suomea.

Kesäkuukausien aikana on hyvä tarkastella ja arvioida, mitä kampanjakautena on tähän mennessä tehty. On siis aika kampanjatoiminnan puoliväliarvioinnille! Vastaa kyselyyn ja kerro, missä on onnistuttu ja missä olisi vielä tsempattavaa. Palautekyselyn löydät täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Saadun palautteen perusteella voimme kehittää Changemakerin kampanjatoimintaa entisestään. Kyselyyn vastaaminen on anonyymia. Vastausaikaa on sunnuntaihin 10.8. asti.

Kiitos palautteestasi!