Velkakampanjassa viimeinen viikko!

Velan vangit -kampanjassa on pyörähtänyt käyntiin viimeinen kampanjaviikko. Kampanjan aikana on järjestetty kolme valtakunnallista ja useita paikallisia tempauksia, vierailtu kesän suurissa ja vähän pienemmissä tapahtumissa sekä pidetty velkateemaa esillä mediassa.

Nyt on aika ottaa vielä loppukiri ja kertoa kaikille niille, jotka eivät ehkä vielä ole kuulleet, että Suomi voi vapauttaa Velan vangit!

Kampanjan tavoitteeksi asetetusta 2500 nimestä puuttuu vielä vajaa pari sataa, mutta eiköhän tämä tilanne saada korjattua. Allekirjoituksia voi kerätä vaikka kierrättämällä vetoomuslistaa koulukavereiden keskuudessa välitunnilla tai työpaikalla kahvitunnilla. Nettivetoomusta voi puolestaan helposti mainostaa ja jakaa sosiaalisessa mediassa.

Allekirjoituksia sisältävät vetoomuslistat tulee toimittaa Changemakerin toimistolle 28.11.2011 mennessä. Jos sinulla on siis näitä arvokkaita papereita kotonasi, lähetäthän ne osoitteeseen:

Kirkon Ulkomaanapu / Changemaker
PL 185, 00161 Helsinki

Velan vangit –kampanja huipentuu 30.11.2011 Helsingissä järjestettävään Puhetta velasta –tapahtumaan, missä oman näköisensä puheenvuoron kehitysmaiden velkaongelmasta tulevat pitämään kansalaisjärjestöjen edustajat, asiantuntijat ja poliitikot. Tapahtumassa luovutetaan myös kampanjavetoomus Ulkoministeriön edustajille.