Globalisti-podcast on nyt julkaistu

Iida Silfverhuth näyttää mikrofonin edessä voiton merkkiä. Kädessään hänellä on megafoni.

Changemakerin tänä keväänä pilotoima Globalisti-podcast löytyy nyt Spotifysta ja myöhemmin myös Apple Podcastista. Globalisti-podcast on globaaleihin kehityskysymyksiin keskittyvä podcast, joka toteutetaan nuorilta nuorille –periaatteella. Changemakerin vapaaehtoiset suunnittelevat podcastin aiheet ja jaksot itse ja haastattelevat podcastissa itse kutsumiaan vieraita ja asiantuntijoita.

Changemaker-verkosto on työstänyt Globalisti-podcastia viime talvesta asti ja nyt podcast on viimein nähnyt päivän valon Spotify-palvelussa. Podcastin introjakso tarjoaa kurkistuksen siihen, mitä jatkossa on luvassa ja kertoo podcastin taustoista.  Lisäksi jaksossa selvennetään Changemakerin toiminnassa tärkeää globaalin etelän käsitettä. Mitä tarkoitetaan globaalilla etelällä, ja minkä takia termi on Changemakerin toiminnalle merkityksellinen? Kuuntele jakso niin tiedät!

Globalisti-podcastin ensimmäisen kauden teema on vapaa internet ja ensi viikolla julkaistavassa podcastin ensimmäisessä täyspitkässä jaksossa perehdytään internetissä tapahtuvaan radikalisaatioon. Vieraina jaksossa ovat Pelastakaa Lapset ry:n RadicalWeb -hankkeen Annukka Kurki ja Veera Tuomala.

Podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan tiistaina 1.6. Parhaiten kärryllä podcastin uusista jaksoista pysyt tilaamalla podcastin Spotify-palvelusta.

Introjakson pääset kuuntelemaan jo nyt tämän linkin kautta. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen)