Vaikuttamistoiminnan koulutukset olivat menestys

C-koulutus järjestettiin Helsingissä 27.4. ja mukana olivat kouluttamassa Ilmastoveivin Laura ja Teemu.

Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset kokosivat yli 50 osallistujaa.

Kevään 2019 aikana Changemaker on järjestänyt kolmiosainen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksen. Koulutuksissa on tutustuttu vaikuttamisen eri muotoihin ja pohdittu omia mahdollisuuksia vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Helmikuussa alkoivat A-koulutukset, jotka toteutettiin vapaaehtoisten voimin Turussa, Jyväskylässä, Tampereella, Espoossa ja Helsingissä. Vapaaehtoiset olivat ennen kouluttamista osallistuneet Changemaker-koordinaattorien järjestämään kouluttajakoulutukseen. A-koulutuksissa käytiin vaikuttamistoiminnan perusteita ja perehdyttiin tempauksien ideointiin ja järjestämiseen.

B-koulutuksissa syvennyttiin viestinnän keinoihin vaikuttamistoiminnassa ja ne järjestettiin Tampereella ja Helsingissä. Koulutussarjan huipennus järjestettiin Helsingissä ja kouluttajana oli huikeat Laura Kolehmainen ja Teemu Vaarakallio Ilmastoveivi –kampanjasta. Koulutukset keräsivät yhteensä yli 50 osallistujaa ja saivat paljon positiivista palautetta.

Seuraa Changemakerin kalenteria, jos tulevat koulutukset tai niissä kouluttaminen kiinnostavat. Ensi syksynä on luvassa entistäkin hienompi ja upeampi vaikuttamisen ja koulutusten kausi!