Changemaker hakee osa-aikaista tapahtumakoordinaattoria

Kuvassa Changemakereitä kukkulalla Changemaker-banderolli ja syrjinnästä vapaa alue -kyltti kädessään.

Tehtäväkuvaus ja hakulomake (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Changemaker etsii tapahtumien järjestämisestä innostuvaa ja oma-aloitteista tapahtumakoordinaattoria toteuttamaan Changemakerin 20v-vuosijuhlaa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Changemaker rekrytoi osa-aikaisen tapahtumakoordinaattorin, jonka vastuulla on Changemakerin vuosijuhlan järjestäminen 23.11.2024 sekä vapaaehtoisista koostuvan työryhmän vetäminen. Työryhmä kokoontuu 2-4 kertaa kauden aikana. Juhlan järjestämiseen kuuluu muun muassa:

  • Ohjelman suunnittelu
  • Juhlaan liittyvä viestintä ja visuaalinen ilme
  • Juhlaan liittyvät käytännön järjestelyt
  • Viestintä ja raportointi Changemakerin tiimille ja työntekijöille
  • Muiden vuosijuhlatapahtumien järjestelyissä tukeminen työajan salliessa

Tapahtumakoordinaattorin tehtävän kesto on 2.10. – 27.11. eli kahdeksan viikkoa. Työaika on 10h/viikko ja tuntipalkka tehtävässä on 10,48€. Palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään.

Tapahtumakoordinaattorilta odotamme oma-aloitteisuutta ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä, ryhmänjohtamisesta sekä viestinnästä. Teet tiivistä yhteistyötä Changemakerin koordinaattorien sekä vapaaehtoisten kanssa ja kykenet viestimään työsi etenemisestä. Arvostamme aiempaa tietämystä tai kokemusta Changemaker-verkostosta, mutta tehtävässä voi toimia myös, vaikka verkosto ei olisi tuttu entuudestaan.

Tapahtumakoordinaattorin tehtävää voi hoitaa Kirkon Ulkomaanavun toimistotiloissa Helsingissä tai etänä. Vuosijuhla järjestetään Helsingissä ja vaatii läsnäoloa paikan päällä. Tehtävä sopii hyvin opiskelijalle. Vapaaehtoisten työryhmä, jonka vetäminen kuuluu tapahtumakoordinaattorin tehtäviin, kokoontuu pääasiassa iltapäivisin tai iltaisin.

Katso rekryilmoitus täältä ja hae tehtävään ilmoituksesta löytyvän hakulomakkeen kautta viimeistään 11.8.

Kysy lisää:

Changemakerin työntekijät

Matias Uusisilta / matias.uusisilta@kua.fi (3.-7.7., 2.8. eteenpäin)

Helmi Saksholm / helmi.saksholm@kua.fi (3.-7.7., 7.8. eteenpäin)

 

Changemakerin puheenjohtaja

Lauri Heikkinen / puheejohtaja@changemaker.fi