Elsa on toimiston uusi harjoittelija

Katariina, Elsa ja Sara

Changemaker-koordinaattoreiden Katariina Väisäsen ja Sara Latvuksen vahvistuksena on toimistolla aloittanut uusi harjoittelija, Elsa Pakkasvirta. Hän työskentelee harjoittelijana syyskuusta joulukuuhun ja suorittaa harjoittelun osana aluetieteen maisteriopintoja Helsingin yliopistossa erikoistumisalaan kehitysmaantiede. Opinnoissaan Elsaa kiinnostavat erityisesti alkuperäiskansoihin ja ympäristöön liittyvät kysymykset.

Changemakerilla Elsa työskentelee pääasiassa vaikuttamistoiminnan ja viestinnän parissa. Hän tulee osallistumaan aktiivisesti syksyllä järjestettävän vaikuttamistoiminnan kurssin suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi Elsa kehittää Changemakerin some-viestintää ja osallistuu erilaisten tapahtumien suunnittelemiseen ja toteuttamiseen yhdessä vapaaehtoisten ja tiimiläisten kanssa.

Elsa suhtautuu intohimoisesti globaalin oikeudenmukaisuuden edistämiseen ja maailman muuttamiseen yhdessä, ja on todella innoissaan tästä harjoittelusta. Hän on innostava ja upea lisä Changemakerin toimistolla!