Changemaker kouluttaa syksyllä kehitysyhteistyöstä

Koulutusten 20 paikkaa ovat täyttyneet. Voit ilmoittautua varasijalle täyttämällä ilmoittautumisen.
ILMOITTAUDU KOULUTUKSIIN 30.8. MENNESSÄ

Kuulostavatko tutulta väitteet, joissa kehitysyhteistyötä kuvataan rahan tuhlaamiseksi, hyväntekeväisyydeksi tai hyödyttömäksi puuhasteluksi?
Nyt on aika heittää kehymyytit roskiin, perehtyä siihen, mistä nykyaikaisessa kehitysyhteistyössä oikein on kyse, sekä tarttua kehitysyhteistyön vaikeisiin kysymyksiin!

Changemaker aloittaa syksyllä kolmiosaisen  koulutuskokonaisuuden, jossa pureudutaan kehitysyhteistyön polttaviin kysymyksiin.

Koulutusten aikana opit mitä kehitysyhteistyö on ja miten sitä tehdään, pääset murtamaan yleisiä kehitysyhteistyöhön liittyviä myyttejä ja pohtimaan kriittisesti kehitysyhteistyön valtarakenteita. Syvennyt kehitysyhteistyöstä viestimisen kiemuroihin sekä opit, miksi vaikuttaminen on keskeinen osa kehitysyhteistyötä. Kyseessä on innostava kokonaisuus, johon mahtuvat alan rautaiset asiantuntijat, kriittinen reflektoiva pohtiminen ja yhdessä tekeminen!

Koulutus järjestetään syksyn aikana kolmessa osassa, jotka kestävät 2,5h. Koulutukset ovat osa samaa sarjaa. Koko sarjaan osallistumisesta ja lopputehtävän tekemisestä saat todistuksen, mutta halutessasi voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin. Osallistua voi joko paikan päällä Helsingissä tai etäyhteyksillä. 

Koulutussarja on suunnattu alle 36 –vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita kehitysyhteistyöstä, globaalista oikeudenmukaisuudesta ja vaikuttamisesta. Ennakkotietoja kehitysyhteistyöstä tai vaikuttamisesta ei vaadita, kiinnostus riittää!

Koulutuksiin on auki 20 paikkaa.  Ilmoittaudu mahdollisimman pian ja varmista osallistumisesi! Ilmoittautuminen päättyy 30.8.
Osiin 2 ja 3 voidaan avata ilmoittautuminen uudelleen, mikäli paikkoja jää auki.
Koulutussarjan järjestää Kirkon Ulkomaanavun nuorten vaikuttamisverkosto Changemaker.
Koulutukset ovat ilmaisia.  

KOULUTUKSET

Osa 1: Kehitysyhteistyö – Myyttien murtajaiset
6.9. klo 17.30-20
Helsinki & etä

Osa 2: Kehitysyhteistyö & Viestintä: Valkoista pelastajuutta vai aktiivista toimijuutta?
4.10. klo 17.30-20
Helsinki & etä

Osa 3: Kehitysyhteistyö & Vaikuttaminen – Laastari vai pysyvää muutosta?
1.11. klo 17.30-20
Helsinki & etä

Koulutuskohtaiset lisätiedot löydät tapahtumakalenterista.

Kysymykset ja lisätiedot

Changemaker-koordinaattori Helmi Saksholm
helmi.saksholm@kua.fi
050 441 8820