Vaikuttamistoiminnan B- ja C-koulutukset

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Tule mukaan Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukseen!

Changemakerin kevään 2019 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

B-tason koulutusten teemana on viestintä vaikuttamisen välineenä. Koulutuksissa pohditaan myös oman viestin luomista. Kaikki maailman muuttamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ei siis haittaa, vaikka et olisi osallistunut ensin A-koulutukseen.

 

B-koulutukset järjestetään 20.3. Helsingissä  ja Tampereella.

Helsinki klo 17-19, Changemakerin toimisto (Eteläranta 8)

Tampere klo 17-19, Marhaban-keskus; Kalevan kirkko (Liisanpuisto 1)

 

C-tason koulutus järjestetään Helsingissä lauantaina 27.4. Kolmas koulutus kulkee nimellä ”kampanja tähtää muutokseen”. Koulutuspäivä pitää sisällään innostavia puheenvuoroja,  eväitä maailman muuttamiseen ja konkreettisia neuvoja oman kampanjan luontiin!

Lisätietoja tulossa lähempänä!