Paikallisryhmien kampanjaviikkoa vietetään 4.-10.11.

Kaapparit kuriin! -kampanja lähestyy loppua, ja nyt onkin aika ottaa loppukiri sen kanssa! Loppu kiriin toivomme mukaan myös sinut ja paikallisryhmäsi – etenkin viikolla 45, jolloin vietetään paikallisryhmien kampanjaviikkoa.

Paikallisryhmän kanssa saa paljon aikaan! Voitte porukalla esimerkiksi pitää koulussanne aamunavauksen, kerätä lukionne tai yliopistonne käytävillä ja piha-alueella vetoomukseen nimiä (tähän tarvitsee totta kai rehtorin/vahtimestarin luvan) tai vaikkapa kirjoittamalla mielipidekirjoituksen paikallislehteen.
Kaksikin ihmistä kaupan pihassa tuo kampanjalle ja Changemakerille suotuisaa ja hyvää näkyvyyttä, älkää siis turhaan miettikö, onko toteuttajaporukkaa liian vähän! Omaa kampanjatapahtumaa varten voitte tilata toimistolta julisteita, flyereita, vetoomuslistoja sekä banderollin ja kaappari-liivejä. Banderolleja ja liivejä on vain rajoitettu määrä, joten toimithan niiden suhteen ajoissa.

Halutessanne voitte järjestää tempaajille pienen kiitosjuhlan. Ennakkoilmoituksesta Changemaker maksaa kiitosruokien kuluja. Ilmoitukset mahdollisista kiitosjuhlista sekä arvio osallistujamäärästä ja kuluista osoitteeseen pertti.keinanen@kirkonulkomaanapu.fi.

Olemme kampanjassa jo ylittäneet 3000 allekirjoituksen rajan, nyt otetaan yhteinen loppukiri ja saadaan 3500 täyteen!